Bezoek onze winkels


Welkom bij De Eenhoorn, dé bestemming voor koffieliefhebbers en theegenieters! Wij zijn meer dan zomaar een winkel; wij bieden een reis door de rijke en diverse smaken van koffie en thee die de wereld te bieden heeft. 

Bij het binnenstappen van onze koffie- en theewinkel word je meteen verwelkomd door de warme, rijke aroma's van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen en bijzondere theeën. Onze passie voor kwaliteit en authenticiteit komt tot uiting in onze eigen unieke merken, zorgvuldig samengesteld en direct ingekocht van de beste koffieplantages en theetuinen wereldwijd.

Bij ons draait het niet alleen om het product, maar ook om de beleving. We nodigen je uit om plaats te nemen in onze gezellige hoekjes, waar je kunt genieten van een perfect gezette kop koffie of thee. Onze barista's en theesommeliers staan klaar om je te adviseren en de subtiele nuances van elke blend te onthullen. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of net begint met het verkennen van de wereld van koffie en thee, wij helpen je graag op weg.  

In de Oudestraat - de winkelstraat van Kampen - vind je onze twee winkels, herkenbaar aan de rode kleur van onze kappen. Onze medewerkers helpen jou graag verder met advies over koffie, thee, sigaren of delicatessen. 


Wil jij na jouw bezoek aan Kampen blijven genieten van onze producten? Ontdek dan het gemak van onze webshop en laat jouw favorieten thuis bezorgen.

Bezoek onze webshop